We Are Public

Cultuur snuiven in Amsterdam

Met fikse korting

Vers van de pers, heet van de naald: We Are Public. Dit platform gaat op 1 september 2014 pas live, maar we willen je nu al kennis laten maken met dit geniale idee van o.a. Leuk Mens Maurice Seleky.

Het werkt zo: je wordt lid voor €15 per maand. Vanaf dat moment mag je maandelijks 30 voorstellingen, concerten, films en exposities bezoeken bij 40 toonaangevende instellingen in onze hoofdstad. De ene helft gratis, de andere helft met 50% korting. Het aanbod is divers: van concerten in Het Concertgebouw tot filmavonden in Kriterion. Met We Are Public kun je eigenlijk de hele maand elke avond op stap. En dat voor een vlijmscherp prijsje. Bovendien draag je ook nog ‘ns bij aan de culturele diversiteit, want de helft van je lidmaatschap gaat naar de instellingen en de makers van de voorstellingen die jij bezoekt.

We like!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De leukste Instagram-accounts

Voor een saai moment, een stukje inspiratie of gewoon voor de lol is daar Instagram. Gelukkig zijn er Instagrammers die niet zomaar elk kopje koffie online knallen, maar foto’s maken met een gedachte.

Kruip de tv in

Als je je aanmeldt op deze toffe website hoef je nooit meer zelf op zoek te gaan naar een leuk programma om bij te wonen, publiek-gezocht houdt je dan vanzelf op de hoogte van de leukste en nieuwste televisieprogramma’s.

Brakke brunch

Kijk, daar is over nagedacht. Elke zondag van 11 tot 15 kun je bij eetbar het Concerthuis in Groningen met je zonnebril op bijkomen van je heftige zaterdagavond. De speciale ‘brakke brunch’ bestaat uit een uitgebreid lunchbuffet.

Valentijn, ehm nee.

Roze bloemetjes en rode hartjes. Getsie! Overdreven gedoe, Valentijnsdag. Misschien ben je gewoon even niet verliefd, niet opzoek of vier je al 365 dagen in het jaar Valentijn… Gelukkig hebben wij de tip: vandaag trek jij namelijk lekker demonstratief je coolste outfit aan! Met coolste bedoelen wij een Onesie. Een wat? Een wansie, zo spreek je het uit. Maar check vooral even de foto hiernaast.