We Are Public

Cultuur snuiven in Amsterdam

Met fikse korting

Vers van de pers, heet van de naald: We Are Public. Dit platform gaat op 1 september 2014 pas live, maar we willen je nu al kennis laten maken met dit geniale idee van o.a. Leuk Mens Maurice Seleky.

Het werkt zo: je wordt lid voor €15 per maand. Vanaf dat moment mag je maandelijks 30 voorstellingen, concerten, films en exposities bezoeken bij 40 toonaangevende instellingen in onze hoofdstad. De ene helft gratis, de andere helft met 50% korting. Het aanbod is divers: van concerten in Het Concertgebouw tot filmavonden in Kriterion. Met We Are Public kun je eigenlijk de hele maand elke avond op stap. En dat voor een vlijmscherp prijsje. Bovendien draag je ook nog ‘ns bij aan de culturele diversiteit, want de helft van je lidmaatschap gaat naar de instellingen en de makers van de voorstellingen die jij bezoekt.

We like!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Filmcursus in Utrecht

Wil jij eens wat dieper de filmwereld induiken? Schrijf je dan in voor een filmcursus!

Prison Escape

Binnen een uur ontsnappen uit een doodgewoon kamertje was voor de bedenkers van Prison Escape geen optie. Nee, zij wilden groot, groter, grootst. En dus regelden ze de Noordsingel Gevangenis in Rotterdam voor de ultieme escape experience.

Festival op de mooiste locatie: Into The Great Wide Open

Marcels favoriete muziekfestival is vooral fijn vanwege de locatie...

Cocktails met Van Gogh

Vrijdagmiddagborrel, maar dan leuker én cultureler? Ga naar het Van Gogh Museum, want daar staat je een vrijdagavond bomvol muziek, vj’s, workshops, live performances, theater, rondleidingen en cocktails te wachten.