We Are Public

Cultuur snuiven in Amsterdam

Met fikse korting

Vers van de pers, heet van de naald: We Are Public. Dit platform gaat op 1 september 2014 pas live, maar we willen je nu al kennis laten maken met dit geniale idee van o.a. Leuk Mens Maurice Seleky.

Het werkt zo: je wordt lid voor €15 per maand. Vanaf dat moment mag je maandelijks 30 voorstellingen, concerten, films en exposities bezoeken bij 40 toonaangevende instellingen in onze hoofdstad. De ene helft gratis, de andere helft met 50% korting. Het aanbod is divers: van concerten in Het Concertgebouw tot filmavonden in Kriterion. Met We Are Public kun je eigenlijk de hele maand elke avond op stap. En dat voor een vlijmscherp prijsje. Bovendien draag je ook nog ‘ns bij aan de culturele diversiteit, want de helft van je lidmaatschap gaat naar de instellingen en de makers van de voorstellingen die jij bezoekt.

We like!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Discotaxi

Weer of geen weer: stap in de discotaxi van Maroni Sonelli en je komt geheid stuiterend aan op je bestemming. En met de glimlach tijdens het uitstappen komt het ook helemaal goed.

De lekkerste muziek apps

Wanneer muziek je werk is neem je dat altijd overal mee naartoe. Dan is het wel zo fijn als je hiervoor een goede app tot je beschikking hebt. Farid selecteerde er een aantal voor je. 

Was het altijd maar Urlaub

“Urlaub is een plek waar alles kan en mag”, staat op hun website. Sorry hoor, maar als je dat zegt is de Leukedingendoen-redactie meteen overtuigd.

Onmisbare interviewitems

Naast een goede interviewplek en een leuk persoon om te interviewen zijn er vast en zeker ook een aantal onmisbare zaken die je bij de hand moet hebben. Oftewel: hoe overleeft Leuk mens Linda Roos haar interviews?