Lekker thuis

Werken of in relaxmodus

in een drijvend huisje

Leuk Mens Natascha woont en werkt in haar drijvende huis. Ze deelt met ons hoe ze haar huis leuk en knus houdt én hoe ze het omtovert tot een werkplek. Als ze klaar is met werken is het tijd om te relaxen, dus vroegen we Natascha ook hoe haar ideale thuisdag eruit ziet.

Opgeruimd staat netjes
“Ik woon op een woonboot en heb echt een geweldig uitzicht over de stad en het water. Binnen is het licht met veel glas en wit. Mijn leven is druk, dus een rustig huis vind ik fijn. Ik ben echt geen pietje precies of super georganiseerd, maar er zijn dingen die ik vooral in mijn werkkamer fijn vind: boeken gesorteerd op kleur, ordners allemaal in wit met het onderwerp in hetzelfde lettertype en niet te veel spullen om me heen. Less is more! Maar wát ik heb, moet wel heel leuk zijn of echt helemaal bij mij passen.”

De Leukste thuisdag
“Ik vind thuis zijn heerlijk. We hebben een grote hoekbank en dat hoekje… daar zit ik echt het liefst. Als je het zo druk hebt als ik is het zo fijn om lekker even op de bank TV te kijken, vooral als ik gesport heb. Kop thee erbij van mijn lievelingsmerk Pukka (ik drink niet meer anders) en in de relaxmodus. Maar over het algemeen ben ik juist super actief. Ik kan ineens bedenken dat het hele huis opnieuw gewit moet worden, en dan moet het ook meteen gebeuren. Of weer even wat nieuwe spullen voor in huis shoppen: kussentje, posters voor aan de muur… Daar kan ik heel blij van worden. ’s Zomers zijn we vooral buiten met bootjes, surfplanken en zwemspullen in de weer. Dat krijg je als je op het water woont waar de hele buurt ’s zomers komt zwemmen! Het is echt bijzonder om een soort megazwembad in de tuin te hebben.”Bekijk alle tips van Natascha

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Liefde is

Valentijnsdag is de dag van de liefde en om de dag nog even extra zoetsappig te maken hebben we de heerlijkste manieren om de liefde te verklaren op een rijtje gezet. Kwijlend van geluk samen verder.

Koffie kan niet zonder koekje

Een bakkie troost zonder versnapering troost natuurlijk voor geen meter. Wat is volgens de heren van Koffiestation nou de ultieme zoete side dish bij een kop koffie?

Leuke app: Forest

Het motto van deze app is ‘Stop phubbing!’, ofwel: stop met je telefoon klooien als je in gezelschap bent, eigenlijk moet studeren, of geconcentreerd wilt werken.

De knutseltrend van dit moment

Doe het met papier! Lisa tipt je de leukste DIY's van boekbinden tot stempels maken.