Lost in Time

Speuren met je iPad

door de stad

Wil je een stad een keer op een andere manier ontdekken? Speel dan Lost in Time, een interactieve, location based game voor iPad. Je speelt het door met je (gehuurde) iPad door de stad te lopen, te puzzelen, te speuren en opdrachten uit te voeren. Je maakt daarbij op alle mogelijke manieren gebruik van je iPad (door die te kantelen, of juist recht te houden, een spoor te volgen, een aanwijzing te ontcijferen) én van de omgeving: de stad waarin je rondloopt.

Je kunt de app downloaden in de App Store en het spel met je eigen iPad spelen, of je huurt een iPad, met de app, bij een Lost in Time uitgiftepunt in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort of Amersfoort aan de Eem.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kunst kopen? Kijk op 20x200

Kunst hoeft niet altijd duur te zijn volgens Roy. Hij tipt een site waarbij kunst zich aan je portemonnee aanpast...

Filterkoffie 2.0

Move over ingenieuze koffiezet-appaat-ufo’s: de lekkerste koffie zet je volgens Douwe en Emiel nog altijd met een papieren koffiefilter. Hoe dan? Nou, dat leggen ze je even zorgvuldig uit:

De Rollende Keukens

Een béétje festival of evenement doet het tegenwoordig met een foodtruck. Logisch ook, want met zo’n rollende keuken op je evenement voorzie je je publiek zonder moeite van de lekkerste hapjes en feestelijkste drankjes. Bovendien, zo stelt Marjan, serveren ze eten dat erop gericht is om te delen met anderen. Food=Social!

De leukste kinderkamers

Het huis van interieurblogger en Leuk Mens Seline moet wel één groot feestje zijn. Met fantastische frutsels en leuke meubels leukt zij zonder problemen haar huis op.