Lost in Time

Speuren met je iPad

door de stad

Wil je een stad een keer op een andere manier ontdekken? Speel dan Lost in Time, een interactieve, location based game voor iPad. Je speelt het door met je (gehuurde) iPad door de stad te lopen, te puzzelen, te speuren en opdrachten uit te voeren. Je maakt daarbij op alle mogelijke manieren gebruik van je iPad (door die te kantelen, of juist recht te houden, een spoor te volgen, een aanwijzing te ontcijferen) én van de omgeving: de stad waarin je rondloopt.

Je kunt de app downloaden in de App Store en het spel met je eigen iPad spelen, of je huurt een iPad, met de app, bij een Lost in Time uitgiftepunt in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort of Amersfoort aan de Eem.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Boekentips van Nynke

Nynke kan absoluut niet zonder boeken. Leze doet ze altijd: thuis, op vakantie, onderweg. Maar van wat voor soort boeken houdt Nynke dan?


Wonen als Frodo

Altijd al als eens Frodo willen overnachten? In Castricum kan dat gewoon. Je vind er namelijk slaapplekken geïnspireerd op de wereldberoemde meesterwerken van Tolkien.

Films die je echt moet zien

Spring maar achterop bij mij

Wat zijn nou routes die je echt gefietst moet hebben in je leven? Deze twee routes doen het hartje van Nynke sneller kloppen door de prachtige omgeving.