Schiet je eigen film

Met Breda als decor

Terwijl je de stad leert kennen

Altijd al in een speelfilm willen spelen? Dit is je kans! Bij Bootje Varen Breda kun je je eigen kaskraker opnemen.

In groepjes ga je op pad. Iedereen heeft een stukje van het script, maar het volledige verhaal van de film weet niemand. Gewapend met een videocamera en een kaart van Breda trek je door de stad en film je wat er in jouw script staat. Na afloop monteert de editor de scenes van alle groepen en is de kaskraker een feit. Misschien niet Hollywood-waardig, maar zeker wel hilarisch. En je leert Breda ook nog ‘ns beter kennen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hoe maak je iemand blij?

Dat mannen niet snappen hoe vrouwen in elkaar zitten is een bekend fenomeen. Toch hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn! Een leuk filmpje, lekker etentje, een smsje is wat Leuk Mens Jooske betreft al genoeg…

Uitjes met vrienden

Misschien ga je niet op vakantie of wil je wat Leuks doen met je vrije dagen! We hebben de leukste uitjes voor de vakantie op een rijtje gezet voor jou en je kameraden.

De 3 beste plekken om de Tour te kijken

Oké. Je bent in Utrecht. Je bent er klaar voor. En nu? We vertellen je de drie beste plekken voor de volle Tour-experience.

Leuke app: Dumb ways to die

Je beide nieren verkopen op het internet, een tube superlijm eten, een ratelslang als huisdier nemen. Tja, niet bepaald slimme acties.