Schiet je eigen film

Met Breda als decor

Terwijl je de stad leert kennen

Altijd al in een speelfilm willen spelen? Dit is je kans! Bij Bootje Varen Breda kun je je eigen kaskraker opnemen.

In groepjes ga je op pad. Iedereen heeft een stukje van het script, maar het volledige verhaal van de film weet niemand. Gewapend met een videocamera en een kaart van Breda trek je door de stad en film je wat er in jouw script staat. Na afloop monteert de editor de scenes van alle groepen en is de kaskraker een feit. Misschien niet Hollywood-waardig, maar zeker wel hilarisch. En je leert Breda ook nog ‘ns beter kennen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Twitter voor interessante muziekblogs

Voor Niels is Twitter de manier om op de hoogte te blijven van de laatste interessante artikelen over muziek, internet, marketing en management. Zijn favoriete muziekwebsite bezoekt hij iedere dag trouw en zelf blogt hij er ook lekker op los. Wil jij net zoveel weten over muziek als Niels? Bekijk dan ook eens zijn favorieten.

Volg een keramiekcursus

Ben je helemaal klaar met je ironische borduurseltjes en glazuurkillende zelfgebakken cupcakes? 

Paardrijden op het strand

Lijkt het je leuk om een keer buiten paard te rijden, maar heb je geen ervaring? Puur Terschelling maakt ritten van twee uur met onervaren ruiters.

Avontuur in Amsterdam

Amsterdam is een van de favoriete steden om leuke dingen te doen, alleen vaak passen deze vooral in de categorie cultureel. Met een speurtocht en obstakelrace kan je als actieveling ook iets leuks doen in onze hoofdstad!