Voorlezen op afstand

Of een spelletje spelen

Via de app 'Rootz'

Het is traditie: een verhaaltje voor het slapengaan. Maar wat als je even niet thuis bent, of als opa en oma aan de andere kant van het land een keertje willen voorlezen? Geen probleem, want daarvoor is er de app Rootz.

Met de app op je tablet kan je altijd en overal videochatten, samen een kinderboek uit de collectie lezen of een educatief spelletje spelen. Opa en oma aan de ene kant, kleinkind aan de andere kant. Dat wordt slapen als een roos!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Liefde voor lekkere yoghurt

Ga helemaal los in de wereld van yoghurt bij Yoghurt Barn. Van frozen yoghurt tot geitenyoghurt met de lekkerste toppings, het is loei lekker smullen geblazen!

Workshop in etiquette

Weet jij eigenlijk nog hoe het heurt? Tijdens deze workshop in etiquette word je bij aankomst met een charmant gebaar ontvangen door butler Laurens, die je alles bijbrengt over etiquette.

De magie van Marktplaats

Op Marktplaats vind je niet alleen tweedehands omafietsen. Er is veel meer, van designermeubels tot wonderlijke rariteiten. Maar...waar dan? Julien Rademaker zoekt het voor je op.

TextielMuseum in Tilburg

Voor wie denkt dat een textielmuseum suf en alleen voor creabea’s is: breng eens een bezoekje aan HetTextielMuseum in Tilburg.