Running dinner

Rennend naar de volgende gang

Voor, hoofd en na op drie locaties

Wil je eens creatief culinair doen met een (grote) groep vrinden? Organiseer dan een running dinner.

Dit is het idee: een running dinner is een driegangendiner op drie plekken in jouw stad of dorp. Vraag zoveel mogelijk mensen om mee te doen en deel alle deelnemers in in teams van twee. Bepaal vervolgens welke teams voor- hoofd- en nagerecht maken en bij wie ze voor de rest van het diner aan tafel schuiven (probeer te mixen zodat je steeds weer met andere mensen aan tafel zit).

Het leuke is dat je tussen de gangen door even je benen strekt en een frisse neus haalt. Ideaal om je eten te laten zakken én je leert bij elke gang nieuwe mensen kennen. En wie weet ontdek je weer een paar lekkere nieuwe recepten van je vrienden.

Geen zin in de organisatie? Af en toe worden er ook running dinners georganiseerd, bijvoorbeeld RudiRockt in Amsterdam op 11 juli.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Restaurants in Parijs

Het liefst eten we allemaal op sterrenniveau, maar helaas groeit er niet bij iedereen een geldboom in de tuin. Volgens Leuk Mens Bas kun je in Parijs toch aan je trekken komen zonder direct platzak te zijn. Op naar Parijs!

IJskoude yoghurt

Yoghurt? Ja lekker, maar alleen als ‘ie ijs en ijskoud is. Frozz verkoopt verse yoghurt die ter plekke bevroren wordt, dus geen yoghurtijs – wat eigenlijk roomijs met yoghurt is.

Hapje, drankje en midgetgolf

Binnen de grenzen van Nederland weet Niels Hötte zijn perfecte dag samen te stellen.

Hungry People

“Wat moet ik vanavond eten?!”. Herkenbare vraag… Er zijn natuurlijk talloze blogs vol heerlijkheden om even wat eetinspiratie op te doen, maar de Leukedingendoen-redactie is erg fan van het sociale netwerk Hungry People.