Festivals voor in de vakantie

Die net een beetje anders zijn

Maar net zo gezellig

Nederland trekt in de zomer massaal naar Lowlands, Mysteryland en Sziget. Maar er zijn nog veel meer leuke festivals die nét even anders zijn. Dus leg je beste festivaloutfit vast klaar en kijk welke knusse festivals je deze zomer moet bezoeken!

Rastaplas
Vind je de muziek op de meeste festivals veel te snel en heftig en wil je gewoon heerlijk chillen? Dan zit je goed 19 juli in Zoetermeer onder het genot van reggaemuziek. Er is oud en nieuw talent te bewonderen op Rastaplas en natuurlijk is er volop lekker eten en drinken aanwezig.

KRAFT festival
Meer dan alleen elektronische muziek. Op het KRAFT festival is creativiteit het sleutelwoord. Waar is dit festival?

Young Art Festival
Behalve muziek ook theater, film, beeldende kunst en tekst. Een intiem festival met heel veel opkomend talent! Ook als je zelf denkt dat het eindelijk tijd is dat iedereen je talent ontdekt, kun je het podium opkruipen en een kansje wagen. Waar is dit festival?

Damaris Festival
Damaris is een nieuw festival verspreid over het toffe NDSM-terrein in Amsterdam Noord. Hoewel het een nieuw concept is, is het nu al veelbelovend: behalve uiteenlopende artiesten zal er een karaokebar aanwezig zijn en heuse ‘cinema containers’.

Totaalfestival
Zes dagen feest in het centrum van het Brabantse Bladel. Stadse fratsen in dorpse sfeer! Een gemoedelijk festival met muziek, theater, kunst en spannende activiteiten. Je voelt je helemaal welkom, ook omdat je helemaal gratis naar binnen mag.

Vakantie met mijn vrienden

TIP VAN Vakantie met mijn vrienden