Romantische workshops

Samen leren en lachen

In eigen land

Samenwerken is de sleutel tot een goeie relatie! Dat klinkt wel heel serieus allemaal, maar het is vooral Leuk. Als je deze zomer je vakantie in ons eigen mooie landje doorbrengt, kun je het romantisch en leerzaam tegelijk maken. Kijk welke workshop bij jullie past.

Lekker ruiken
Je ruikt natuurlijk allebei al heel lekker, maar het is nooit verkeerd om nóg lekkerder te ruiken. Volg samen een parfumworkshop en leer alles over geuren en over je eigen karakter. Want je persoonlijke parfum wordt samengesteld aan de hand van al je eigenschappen. Ook leuk als je elkaar net leert kennen dus!

Tropische sferen
In je eigen land in tropische sferen komen kan het beste met een lekkere cocktail. En het is natuurlijk wel heel romantisch als je elkaars favoriete drankje zélf kan maken. Volg samen een cocktailworkshop en leer alles over shaken en mixen.

Massage
In de vakantie heb je alle tijd voor elkaar, dus de perfecte tijd om eens goed te leren hoe je elkaar masseert. Je drukt en knijpt maar wat en hoopt dat zij of hij het fijn vindt, maar wil je écht weten hoe je je partner de beste massage kan geven, dan moet je even een cursusje partnermassage volgen!

Vakantie met mijn geliefde

TIP VAN Vakantie met mijn geliefde