Café als achtergrondmuziekje

Voor het ultieme koffiemoment

Nooit meer alleen

Waarom je in een koffietentje altijd zoveel goede ideeën krijgt? Wetenschappers zijn het erover eens: het is niet de goede koffie, de geur van versgebakken taart of de gezelligheid, maar het geluid van pratende mensen. Dus geen schreeuwende idioten, maar gewoon gezellig kletsend volk.

Omdat het altijd handig is om creativiteit op te wekken, hebben de mensen van Coffitivity dit geroezemoes opgenomen. Zo kun je ook vanuit huis, werk of trein op goede ideeën komen. Op de website kun je kiezen uit verschillende achtergrondgeluidjes, zoals ‘Morning Murmur’, ‘Lunchtime Lounge’ of ‘University Undertones’. Wij zeggen: probeer zelf eens welke het beste bij je werkt.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Scheersalon Barber

Voor een uitgebreide mannelijke scheerbeurt ga je naar Barber. Deze barbier in Amsterdam staat garant voor haarscherpe behandelingen.. 

Leren van je vrienden

Iedereen wil jong blijven voelen. Maar hoe pak je dat aan? De ultieme verjongingskuur van Marloes is een weekendje weg met vrienden… Huh? 

De baai van Somme

In de baai van Somme is echt voor ieder wat wils, van wadlopen tot vogelskijken en van zeehonden knuffelen tot mosselen eten

Online kunst bestellen

Wil je kunst in huis? Dan hoef je echt geen ramkraak te plegen in een museum. Veel makkelijker is om een prachtig werk te lenen of kopen bij ArtOlive.