Café als achtergrondmuziekje

Voor het ultieme koffiemoment

Nooit meer alleen

Waarom je in een koffietentje altijd zoveel goede ideeën krijgt? Wetenschappers zijn het erover eens: het is niet de goede koffie, de geur van versgebakken taart of de gezelligheid, maar het geluid van pratende mensen. Dus geen schreeuwende idioten, maar gewoon gezellig kletsend volk.

Omdat het altijd handig is om creativiteit op te wekken, hebben de mensen van Coffitivity dit geroezemoes opgenomen. Zo kun je ook vanuit huis, werk of trein op goede ideeën komen. Op de website kun je kiezen uit verschillende achtergrondgeluidjes, zoals ‘Morning Murmur’, ‘Lunchtime Lounge’ of ‘University Undertones’. Wij zeggen: probeer zelf eens welke het beste bij je werkt.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste dag van Esmay

Stel je een dag voor waarop je mag doen wat je maar wilt, met zoveel geld als je maar wilt. Hoe vul je die in? Leuk Mens Esmay zou het wel weten.

Koop een koe

Bio-industrie, vleesschandalen, kistkalveren: nee bedankt. Wij willen liever wél weten waar ons biefstukje in de wei heeft gestaan. 

Doe zoals in Amerika

Wij Nederlanders zijn niet echt gewend aan de manier waarop Amerikanen iedereen vrolijk aanspreken. Je houdt ervan of niet, maar service verlenen kunnen ze als geen ander. Toch, Anja?

Thuisafgehaald.nl

Er wordt zo rond zessen in een hoop keukens gekookt in Nederland. Lekker gekookt ook, vaak. En veel.