Café als achtergrondmuziekje

Voor het ultieme koffiemoment

Nooit meer alleen

Waarom je in een koffietentje altijd zoveel goede ideeën krijgt? Wetenschappers zijn het erover eens: het is niet de goede koffie, de geur van versgebakken taart of de gezelligheid, maar het geluid van pratende mensen. Dus geen schreeuwende idioten, maar gewoon gezellig kletsend volk.

Omdat het altijd handig is om creativiteit op te wekken, hebben de mensen van Coffitivity dit geroezemoes opgenomen. Zo kun je ook vanuit huis, werk of trein op goede ideeën komen. Op de website kun je kiezen uit verschillende achtergrondgeluidjes, zoals ‘Morning Murmur’, ‘Lunchtime Lounge’ of ‘University Undertones’. Wij zeggen: probeer zelf eens welke het beste bij je werkt.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maaltijden van een koffieliefhebber

Hayo schreeuwt het graag van de daken: he loooooooves koffie. Niet te zuinig! Maar wat vind jij dan van eten, Hayo?

De lekkerste hamburgers

The city that never sleeps, daar gaat het hart van Bas sneller van bonzen. Als hij een keer voor goed zou verhuizen, dan weet hij het wel.


Oh, oh een cadeau!?

De boombox staat klaar, de gondel ligt al in het water te dobberen, het bed is versierd met mooie rode rozen en het huis wemelt in de Valentijnssfeer door het romantische kaarslicht. Kortom je hebt alle clichés uit de kast gehaald, maar bent één ding vergeten: het cadeau! Je kan natuurlijk een duur geurtje kopen of je liefde mee uit eten nemen, maar dat is toch ietwat onorigineel. Je had al zo je best gedaan! Pak het dus dit jaar eens anders aan en verras je schatje op een van de volgende 5 manieren:

Leuke app: The Morning Man

‘Ciao bella, you look lovely today, darling’. Oh my lord, krijg jij ook een beetje slappe knietjes van mannen met een zwoel accent in de ochtend? Nou, dan is deze app is het helemaal voor jou: The Morning Man.