De lekkerste muziek apps

22tracks en 3VOOR12 Luisterpaal

Aanrader voor elke muziekliefhebber

Wanneer muziek je werk is neem je dat altijd overal mee naartoe. Dan is het wel zo fijn als je hiervoor een goede app tot je beschikking hebt. Farid selecteerde er een aantal voor je.

22tracks
“Met de app van 22tracks heb je altijd toffe muziek bij je, geselecteerd door curatoren die één of meer genres op de voet volgen. En de krenten uit de pap met je delen. Actueel, stabiel en mooi om te zien. Plus, als je een track tof vindt dan kun je 'm makkelijk vanuit de app kopen als de gratis stream uit de lijst dreigt te vallen. Aanrader voor elke muziekliefhebber!”

3VOOR12
“De 3VOOR12 Luisterpaal app is een applicatie waarin je, meestal voordat een album uit is, de hele plaat kunt luisteren in goede kwaliteit. Met toestemming van labels en artiesten bovendien. De website van 3VOOR12 is al fantastisch, met deze Luisterpaal app voorzien ze in aardig wat van je muzikale behoeftes.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Prietpraat voor creatieven

Het concept van een Pecha Kucha-avond is heel eenvoudig: deelnemers (uit de creatieve sector) krijgen 6 minuten en 40 seconden om een diavoorstelling van 20 afbeeldingen te tonen en hun product of idee te presenteren.

Festivals voor in de vakantie

Nederland trekt in de zomer massaal naar Lowlands, Mysteryland en Sziget. Maar er zijn nog veel meer leuke festivals die nét even anders zijn.

Feestjes

Naast kattenliefhebber houdt Thomas ook wel van een feestje. Hij schuilt zelfs een echte organisator in hem. We vroegen ons af hoe hij zijn feesten fikst en waar hij zelf graag naar toe gaat…

Het Kattenkabinet

Kattengerelateerd werk van onder andere Picasso, Rembrandt en Corneille, zie je allemaal in Het Kattenkabinet. Een museum over deze eigenwijze haarballen, in Amsterdam.