De lekkerste muziek apps

22tracks en 3VOOR12 Luisterpaal

Aanrader voor elke muziekliefhebber

Wanneer muziek je werk is neem je dat altijd overal mee naartoe. Dan is het wel zo fijn als je hiervoor een goede app tot je beschikking hebt. Farid selecteerde er een aantal voor je.

22tracks
“Met de app van 22tracks heb je altijd toffe muziek bij je, geselecteerd door curatoren die één of meer genres op de voet volgen. En de krenten uit de pap met je delen. Actueel, stabiel en mooi om te zien. Plus, als je een track tof vindt dan kun je 'm makkelijk vanuit de app kopen als de gratis stream uit de lijst dreigt te vallen. Aanrader voor elke muziekliefhebber!”

3VOOR12
“De 3VOOR12 Luisterpaal app is een applicatie waarin je, meestal voordat een album uit is, de hele plaat kunt luisteren in goede kwaliteit. Met toestemming van labels en artiesten bovendien. De website van 3VOOR12 is al fantastisch, met deze Luisterpaal app voorzien ze in aardig wat van je muzikale behoeftes.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

M.C. Escher

Iets laagdrempeligs maar toch highbrow? Dan gaat Debby naar Het Paleis in Den Haag voor de permanente M.C. Escher expositie. 

Brommerbios

Sinds de zomer van 2014 tuft de Brommerbios door Nederland. Vooral door Utrecht, maar ook in Den Haag en op Vlieland duikt de brommerbios op.

Inspirerende plekken voor een schrijver

Wij vermoeden dat iemand die schrijft veel inspiratie nodig heeft. Waar stilt schrijver en cultureel multitalent Maurice zijn honger naar moois? Overal eigenlijk wel, zo laat hij weten. Voor Leukedingendoen noemt hij toch een paar speciale plekken.

Bankjehangen

Heb jij een bankje voor je huis staan? Of hebben de buren er misschien één? Doe dan gezellig mee met het Bankjescollectief.