Escape Room

Out-of-the-box denken

Hoe claustrofobisch ben jij?

Een rage in het buitenland en nu ook in Nederland op verschillende plekken te doen: de Escape Room. Kort samengevat: je laat je met een groepje opsluiten in een kamer en moet daar uit ontsnappen. Het team wordt in die kamer uitgedaagd raadsels op te lossen en out-of-the-box te denken. Als de deur achter je dichtslaat, telt maar een ding: binnen de tijd zien te ontsnappen uit de 'mysterieuze kamer' vol griezelige dingen en puzzels. De ene exit room is enger dan de ander, het gaat er voornamelijk om hoe inventief je bent in het oplossen van de raadsels. Wie durft?

Je vindt Escape Rooms o.a. in:

Bunschoten

Utrecht

Den Haag

Amsterdam

Amsterdam-West

Groningen

Maastricht 

Eindhoven 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Superhippe camper

Eropuit met een vintage campertje en kamperen in een verlaten natuurgebied: het is de droom van velen. Casita on Wheels maakt het mogelijk.

Workshop Kalligrafie

Schrijven is een hele kunst, zo bewijzen de heren van High on Type

Romantiek voor de drukke vrouw

Een verantwoordelijke baan, 1.75 kind, veel vriendschappen en voldoende sporten: het leven van de moderne Nederlandse vrouw is behalve uiteenlopend ook vreselijk druk. Wie zijn relatie dus af en toe wil voorzien van de broodnodige jus, moet dat dus een beetje plannen. Trudy legt uit hoe zij romantiek met het drukke bestaan combineert.

Geef een reis cadeau

Soms lijkt een reisje cadeau geven toch wel het leukste wat er is. Jammer dat dit voor de meesten onder ons toch ietwat boven budget ligt. Tot nu!