Een speeltuin om van te dromen

klimmen en klauteren

En zelf ook genieten

Niks is leuker dan kinderen zien genieten. En het is helemaal mooi meegenomen als je daarbij zelf ook lekker onderuit kan zitten. Gelukkig weet Leuk Mens Niels dé plek waar de kids naar hartenlust kunnen ravotten, klimmen en klauteren.

“Ik vind het heerlijk om met mijn kinderen naar Speeltuin Oud Valkeveen te fietsen. De twee oudste op hun eigen fietsjes en de jongste op het stuur. Wij hebben de mazzel dat we in de buurt wonen en hebben een abonnement zodat we onbeperkt naar binnen kunnen. Voor kinderen in deze leeftijdsgroep 3 tot 8 is Valkeveen helemaal het einde! Ze kunnen lekker hun eigen gang gaan en het is heel overzichtelijk. De laatste jaren is er veel energie in gestoken om het park te verbeteren en dat zie je!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Persoonlijk tafelzeil

Tafelziel: een stevig en transparant tafelzeil dat je zelf kunt versieren met foto’s, kinderknutsels, briefjes en andere mooie herinneringen. Zo wordt het een persoonlijk pronkstuk om constant aan te blijven passen.

De paden op, de lanen in

De natuur van het Twentse platt’nland is werkelijk waar schitterend. En je beleeft het optimaal op Erfgoed Bossem.

Hoe overleef je de winter?

Sneeuw, regen, hagel en wind. Het is zover, de winter is daar. We geven toe, als het aan ons gelegen had dan sloegen we hem dit jaar gewoon over. Maar helaas, de tijd is daar en dus wordt het bikkelen om de kou te trotseren. Heb jij even mazzel! Wij hebben namelijk de leukste wintersurvival tips op een rijtje gezet.

Studio K

Bij Studio K kun je zo’n beetje alles doen. Een voorstelling bekijken in de theaterzaal, een filmpje pakken in de arthouse-bioscoop, een drankje drinken op het terras of lekker lunchen in het restaurant.