Een speeltuin om van te dromen

klimmen en klauteren

En zelf ook genieten

Niks is leuker dan kinderen zien genieten. En het is helemaal mooi meegenomen als je daarbij zelf ook lekker onderuit kan zitten. Gelukkig weet Leuk Mens Niels dé plek waar de kids naar hartenlust kunnen ravotten, klimmen en klauteren.

“Ik vind het heerlijk om met mijn kinderen naar Speeltuin Oud Valkeveen te fietsen. De twee oudste op hun eigen fietsjes en de jongste op het stuur. Wij hebben de mazzel dat we in de buurt wonen en hebben een abonnement zodat we onbeperkt naar binnen kunnen. Voor kinderen in deze leeftijdsgroep 3 tot 8 is Valkeveen helemaal het einde! Ze kunnen lekker hun eigen gang gaan en het is heel overzichtelijk. De laatste jaren is er veel energie in gestoken om het park te verbeteren en dat zie je!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Keukenbende kinderkookworkshop

'Lust ik niet', 'wil ik niet' en 'ranzig!' meer dan genoeg gehoord aan tafel? Draai de rollen om en laat je kinderen koken voor jou.

Het Schaatsmuseum

Schaatsfanaten opgelet: Het Friese Schaatsmuseum in het pittoreske Hindeloopen bevat de grootste schaatscollectie van onze aardkloot.

Reddingmuseum

Superman en James Bond staan natuurlijk óók altijd klaar voor de menschheid, maar laten we vooral niet de reddingsbrigade vergeten als het gaat om superhelden. 

De Klankspeeltuin

In de Klankspeeltuin in het Amsterdamse Muziekgebouw aan 't IJ kunnen kinderen muziek maken, zonder dat ze ook maar één noot kunnen lezen.