Samen in je eentje

Flexwerkplek In De Ruimte

Ik = Wij

Soms moet je werk in je eentje doen. Bijvoorbeeld als je freelancer bent, of als je je scriptie schrijft. En dan heb je niet altijd zin om thuis tussen de troep te zitten met alle afleidingen van dien (‘éven een wasje aanzetten’). Een flexwerkplek is in zo’n geval reuze handig. En die vind je tegenwoordig volop. Bijvoorbeeld het Utrechtse In De Ruimte (IDR).

Sociaal is het codewoord bij IDR. Lid worden doe je niet tegen keiharde knaken, maar tegen interessante inspiratie. Je mag dus gewoon gratis en voor niets met je laptop neerstrijken aan een van de kunstzinnige flexwerkplekken, een kopje koffie pakken en het internet gebruiken. Maar dan moet wel iets terug doen. Je sociaal opstellen, een gezellig praatje met je buurman maken (goed voor je netwerk!), naar eigen inzicht een kleine donatie doen of een dagje helpen als ‘host’. Hoe dan ook; niks moet en alles mag; dat is waar het om draait. En samen is het toch veel gezelliger dan in je eentje.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een atelier of studio

Hotel Rotterdam is gek genoeg geen hotel, maar het draait wel om overnachtingen.

Gelukkig oud én nieuw!

Weg met het oude en terug met het nieuwe! Wat is er nu fijner dan met een schone lei het nieuwe jaar in te gaan?

Vijf geweldige albums

Vraag Isis van der Wel niet om haar top vijf all time favoriete albums, want die kan ze simpelweg niet geven. Maar vijf albums waar ze geweldig van kan genieten, die heeft ze wel! Plus de tip om er eens even goed voor te gaan zitten…

Aloha bar

Een bar in een voormalig subtropisch zwemparadijs. Hier kun je het hele jaar van woensdag tot en met zondag terecht voor lunch, diner en cocktails.