Samen in je eentje

Flexwerkplek In De Ruimte

Ik = Wij

Soms moet je werk in je eentje doen. Bijvoorbeeld als je freelancer bent, of als je je scriptie schrijft. En dan heb je niet altijd zin om thuis tussen de troep te zitten met alle afleidingen van dien (‘éven een wasje aanzetten’). Een flexwerkplek is in zo’n geval reuze handig. En die vind je tegenwoordig volop. Bijvoorbeeld het Utrechtse In De Ruimte (IDR).

Sociaal is het codewoord bij IDR. Lid worden doe je niet tegen keiharde knaken, maar tegen interessante inspiratie. Je mag dus gewoon gratis en voor niets met je laptop neerstrijken aan een van de kunstzinnige flexwerkplekken, een kopje koffie pakken en het internet gebruiken. Maar dan moet wel iets terug doen. Je sociaal opstellen, een gezellig praatje met je buurman maken (goed voor je netwerk!), naar eigen inzicht een kleine donatie doen of een dagje helpen als ‘host’. Hoe dan ook; niks moet en alles mag; dat is waar het om draait. En samen is het toch veel gezelliger dan in je eentje.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Concert in de huiskamer

Een avondje swingen of rocken, maar geen zin het huis uit te gaan?

Was het altijd maar Urlaub

“Urlaub is een plek waar alles kan en mag”, staat op hun website. Sorry hoor, maar als je dat zegt is de Leukedingendoen-redactie meteen overtuigd.

Bloeien en groeien in de hortus botanicus

De grootsheid van de natuur in het klein: dat ontdek je in de Hortus Botanicus in Amsterdam.

Wat doe je als het regent

Gelukkig is die tijd van brak in bed liggen op een zondagochtend voorbij. Je hebt inmiddels kleintjes rondlopen dus je zult wat andere dingen ondernemen dan 10 jaar geleden. Dit is zoveel lekkerder, samen met je kinderen genieten van je vrije regenachtige zondag.