Samen in je eentje

Flexwerkplek In De Ruimte

Ik = Wij

Soms moet je werk in je eentje doen. Bijvoorbeeld als je freelancer bent, of als je je scriptie schrijft. En dan heb je niet altijd zin om thuis tussen de troep te zitten met alle afleidingen van dien (‘éven een wasje aanzetten’). Een flexwerkplek is in zo’n geval reuze handig. En die vind je tegenwoordig volop. Bijvoorbeeld het Utrechtse In De Ruimte (IDR).

Sociaal is het codewoord bij IDR. Lid worden doe je niet tegen keiharde knaken, maar tegen interessante inspiratie. Je mag dus gewoon gratis en voor niets met je laptop neerstrijken aan een van de kunstzinnige flexwerkplekken, een kopje koffie pakken en het internet gebruiken. Maar dan moet wel iets terug doen. Je sociaal opstellen, een gezellig praatje met je buurman maken (goed voor je netwerk!), naar eigen inzicht een kleine donatie doen of een dagje helpen als ‘host’. Hoe dan ook; niks moet en alles mag; dat is waar het om draait. En samen is het toch veel gezelliger dan in je eentje.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Matchboox

Een ingenieuze vondst voor stiekeme lezers: de MatchBoox.

Organiseer een horrorfilmavond

Vrijdag de dertiende? Ha! Jij lacht het ongeluk vrolijk weg. En het liefst speel je met het lot door vanavond extra enge films te kijken

Romantiek uit blik

Met je lief op de bank een filmpje aanzetten en daar heerlijk bij wegzwijmelen. We hebben allemaal onze romantische favorieten, welke films vind jij het allerliefst Annewil?

Koken met vergeten seizoensgroenten

Uitgekeken op je wekelijkse portie tomaat of paprika? Probeer dit heerlijke vergeten seizoensgroenten-recept met schorseneer.