Uit met de hele familie

Door het hele land

Dat is het ideale leven

Leuk Mens Natascha woont met haar gezin in Utrecht. Ze werkt hard, maar neemt ook de tijd om Leuke dingen met haar gezinnetje te doen. Ze verklapt ons waar de leuke familie plekjes in Utrecht én de rest van Nederland te vinden zijn.

Utrecht
“Wij zijn wel echt zo’n ‘family’: lekker met z’n allen het bos in, speurtochtje doen en lekker uitrazen… Of we gaan even naar het Maximapark, in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. De kids in de speeltuin, wij lekker aan de koffie (of wijn) in het theehuis dat erbij zit. Ideaal. Met z’n allen een hapje eten in de stad is ook favoriet, met of zonder vrienden. Laatst waren we in het nieuwe restaurant Pickles beland; helemaal leuk en hip met verantwoorde hamburgers op het menu. Hardlopen doe ik elke zondagochtend uitgebreid met een vriendin en dan nog een keertje doordeweeks in clubverband. Sowieso sport ik veel: pilates, zwemmen… echt fijn om fit te zijn.”

In de rest van het land
“Ik vind de Nederlandse kust (vooral de eilanden) erg leuk, ik ben dol op strand en zee. Ons hele gezin, trouwens. Een eigen strandhuisje blijft écht een droom. Hardlopen over het strand, de kids lekker spelen in de zee, vliegeren, graven in het zand… Mijn lief doet aan kitesurfen dus die is het liefst in de branding. Ik vind het heerlijk om dan lekker in de zon te lezen, drankje erbij, vrienden die langskomen… Ja, dat klinkt wel een beetje als het ideale leven.”Bekijk alle tips van Natascha

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Laat je profielfoto natekenen door een onbekende

Benieuwd hoe anderen jou zien op basis van je profielfoto? Laat je natekenen door een vreemde.

Geef eens een geitje de fles

Voor Amsterdammers is het allang bekend: wil je iets leuks doen met je kinderen dan ga je naar de geitenboerderij in het Amsterdamse Bos.

Winkel van Nijntje

Welk konijn in Nederland kan in zeggen dat ‘ie een eigen winkel heeft? Nijntje natuurlijk. Wat zal Stampertje jaloers zijn…

Waterratten opgelet!

Bij Down Under in Nieuwegein kun je als geen ander watersporten: van wakeboarden en indoor surfen tot aan heftige obstacle runs.