GEEF

Als je geld hebt,

Of juist niet

Bij Cafe GEEF aan de Sumatraweg in Rotterdam staan er geen prijzen op het menu, maar bepaal je zelf wat je voor je eten betaalt. En het mooie is: je krijgt er niet alleen een bord eten voor, maar ook liefde en gezelligheid.

Iedereen is welkom. Of je nu veel geld hebt of juist helemaal niet. Je mag namelijk ook met tijd betalen, door te komen helpen in het café. Op deze manier wil GEEF gezond eten (want: biologisch en lokaal!) voor iedereen toegankelijk maken. Alles voor een eerlijkere, socialere en meer duurzame wereld. Hulde!

Cafe GEEF
Sumatraweg 20-22
Rotterdam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Basis Amsterdam

Uit eten gaan is heerlijk, maar je moet toegeven dat het niet zonder risico is. Denk aan vergeetachtige serveerders, obers die weigeren tapwater te schenken of restaurants die alleen een waterige pasta bieden als vegetarische optie.

Handgemaakt snoep

Wanneer je snoepatelier Papabubble binnenloopt verdwijnt het glazuur waarschijnlijk als sneeuw voor de zon van je tanden, maar dat is het helemaal waard. 

De leukste dag van Willemijn

Een van de leukste vragen die we aan Leuke Mensen stellen is: wat doe jij als je alle tijd en geld van de wereld zou hebben? Willemijn weet precies wat ze wil: wandelen op het strand en genieten van heerlijk eten.

Heerlijk eten in Flevoland

Kelly verklapt aan ons de drie beste plekken om je maag te vullen.