Zo maak je een zomerslinger

helemaal zelf

breng de zomer in huis

In de zomer wordt iedereen nét een stukje vrolijker. Dat moet gevierd worden! Maak de zomer nog leuker met een eigengemaakte zomerslinger: leuk voor de zonnige én regenachtige zomerdagen.

Wat heb je nodig:
- Leuk papier
- een schaar
- touw
- tape
- een perforator

En hoe maak je hiermee dan zo’n vrolijke slinger? Wij hebben er zelf ook een gemaakt en leggen je stap voor stap uit hoe je het zelf kan doen. Bekijk daarom snel het filmpje!

Nog leuker: deel ook jouw zelfgemaakte slinger via redactie@leukedingendoen.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Mooi slapen in de Piushaven

Neem je lief eens mee naar de Tilburgse Piushaven, want er is genoeg romantiek te beleven. Er is een stadsstrand, je kunt er bootje varen en er is een mooi park. En… je kunt er ook heerlijk slapen en eten in Villa Pastorie

Wild, wild Achterhoek

Hold your horse, cowboy! Op zoek naar uniek stukje woestijn in Nederland én een zinnenprikkelende ervaring? 

Culinaire Pinterest Top 3

Voor een beetje culinaire inspiratie kun je een kookboek openslaan, maar je kunt ook online je hongerige hart ophalen. Op Pinterest hebben zich een aantal inspirerende, actieve culibloggers verzameld waaronder… onze eigen Monique!

Online strooptochten

Hoewel Julien enorm liefhebber is van grafisch ontwerp zal je hem niet snel op een grafische expositie vinden. Hij vindt zijn inspiratie niet alleen op Marktplaats, maar ook hier: