Zo maak je een zomerslinger

helemaal zelf

breng de zomer in huis

In de zomer wordt iedereen nét een stukje vrolijker. Dat moet gevierd worden! Maak de zomer nog leuker met een eigengemaakte zomerslinger: leuk voor de zonnige én regenachtige zomerdagen.

Wat heb je nodig:
- Leuk papier
- een schaar
- touw
- tape
- een perforator

En hoe maak je hiermee dan zo’n vrolijke slinger? Wij hebben er zelf ook een gemaakt en leggen je stap voor stap uit hoe je het zelf kan doen. Bekijk daarom snel het filmpje!

Nog leuker: deel ook jouw zelfgemaakte slinger via redactie@leukedingendoen.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pimp je lege wijnfles

Als je te lui bent om naar de glasbak te sjokken, kun je altijd nog je lege flessen upgraden. Hoe dan? Nou heel erg simpel, gewoon met touw! Een ideaal klusje voor die druilerige zondag. 

Sinterklaassurprises

Wij hebben de leukste klassieke surprises met een twist voor je op een rijtje gezet.

Kerst in huize Tilli

De kerst is om meerdere redenen een bijzonder feest in huize Tilli. Ten eerste omdat kerstkindje Jet dan jarig is, maar ook omdat Annemieke op kerstavond thuis komt na een week Serious Request. Maar de kerst wordt ook een beetje raar…

Wees bewust

Leukedingendoen vindt een geitenwollensokkenimago helemaal niet erg. Maar Leuk Mens Emily, oprichtster van het milieubewuste Gray Label, heeft een hele goede tip om bewust te leven zónder over te komen als een grijze mus.