Zo maak je een zomerslinger

helemaal zelf

breng de zomer in huis

In de zomer wordt iedereen nét een stukje vrolijker. Dat moet gevierd worden! Maak de zomer nog leuker met een eigengemaakte zomerslinger: leuk voor de zonnige én regenachtige zomerdagen.

Wat heb je nodig:
- Leuk papier
- een schaar
- touw
- tape
- een perforator

En hoe maak je hiermee dan zo’n vrolijke slinger? Wij hebben er zelf ook een gemaakt en leggen je stap voor stap uit hoe je het zelf kan doen. Bekijk daarom snel het filmpje!

Nog leuker: deel ook jouw zelfgemaakte slinger via redactie@leukedingendoen.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sterrenkijken op je rug

Sterrenkijken kan eigenlijk altijd: met helder weer in de tuin of op de camping en als je het echt goed aan wilt pakken ga je naar een sterrenwacht.

Kunstluiers

Museumknuffel Bo neemt kids van 3 en 4 jaar mee op reis door het museum en leert ze aan de hand van spelletjes, liedjes, verhaaltjes en dansjes alles over het Thema van de Maand.

Brei iets!

Vergeet de H&M. Brei iets! Wij vonden een grappige site met breitips voor je....

Richt je nieuwe huisje in

Marlous is bijna een jaar geleden verhuisd. Maar hoe richt je je nieuwe huis in? Neem je je eigen oude spullen mee of richt je je hele huis opnieuw in? We vroegen het Leuk Mens Marlous.