De hoogste waterval van Nederland

Bij Loenen

15 meter hoog

Op de Veluwe kan je prachtige wandelingen en fietstochten maken. En als je dan toch in de buurt bent… bij Loenen vind je de grootste waterval van Nederland: de Vrijenbergerspreng. Leuk om even langs te gaan!

De waterval is 15 meter hoog en, we zeggen het er maar even bij, kunstmatig aangelegd. Dus verwacht geen Niagra Falls, maar gewoon een leuke verfrissende onderbreking van je rondje lopen of fietsen. Toegang is gratis!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vrolijke bloemetjes

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw en óóh bloemetje wat hou ik toch van jou! Bloemen maken ons vrolijk, laten ons lachen en geven ons kleur. En zo’n bloemenmoment gun je toch iedereen? Wij hebben daarom de leukste bloementips voor je op een rijtje gezet.

De Big 5 marathon

Sommige mensen willen voordat ze sterven een handtekening van Gerard Joling bemachtigd hebben. Nienke heeft een sportievere droom: het rennen van de Big 5 marathon in Zuid-Afrika. Misschien wel de meest spectaculaire loopwedstrijd die er is...

De allermooiste bruiloft

Trouwen is natuurlijk hartstikke romantisch, maar er gaat een hoop geplan en geregel aan vooraf.

Samen met je kind televisie kijken

Op haar blog CITYMOM.nl tipt Bettina de leukste dingen voor moeders in de stad. Maar soms, als je gewoon even lekker binnen wil blijven, vindt ze het ook heerlijk om voor de tv te zitten en een serie of film te kijken. Samen met haar dochter, natuurlijk.