De Daktuin

Middenin Utrecht

Groen en beton

Hoera, in mei en juni 2016 kun je weer terecht bij De Daktuin op de Utrechtse Uithof. Vorig jaar was hij er voor het eerst en dat was ’n succes. Daarom is hij dit jaar weer geopend (en dit keer langer).

Op het dak van de parkeergarage van de UBU is het beton omgetoverd tot moestuin en dakterras. Voor biologische biertjes, lekker eten, goeie muziek en ander cultureel vertier. Op en top duurzaam chillen!

De Daktuin
18 mei t/m 26 juni 2016 geopend
Heidelberglaan 3, Utrecht

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een heerlijk biertje

Hayo heeft veel plekjes waar hij graag naartoe gaat. Van restaurantjes tot kroegjes. Maar waar ga je dan het liefst heen? Hayo vindt het leuk om zich te laten verrassen door niet alledaags eten met een lekker biertje erbij!

Lekker wild braden

We houden zéker van groenten en van tofu en andere vleesloze ingrediënten. Maar toegegeven: af en toe een mooi stukje vlees op je bord is ook lekker. Wild vlees, dit keer. Want iedereen weet: als de griepgolf begint aan te trekken, is het seizoen van hert en haas ook begonnen. 

Groeten uit keigaaf Heusden

Wie wat bewaart, die heeft wat. In het Brabantse vestingstadje Heusden kunnen ze dat absoluut met trots zeggen.

Mysterieus diner

Houd jij wel van wat culinair avontuur? De mensen van Mystery Dinner ook. Reserveer een tafeltje en je weet zeker dat je een geweldige avond uit in je agenda kunt zetten.