De Daktuin

Middenin Utrecht

Groen en beton

Hoera, in mei en juni 2016 kun je weer terecht bij De Daktuin op de Utrechtse Uithof. Vorig jaar was hij er voor het eerst en dat was ’n succes. Daarom is hij dit jaar weer geopend (en dit keer langer).

Op het dak van de parkeergarage van de UBU is het beton omgetoverd tot moestuin en dakterras. Voor biologische biertjes, lekker eten, goeie muziek en ander cultureel vertier. Op en top duurzaam chillen!

De Daktuin
18 mei t/m 26 juni 2016 geopend
Heidelberglaan 3, Utrecht

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hoepel toch op

Hoelahoepen. Dat is typisch iets waar je acuut vrolijk van wordt. HoelaHippie is het daar zeker mee eens en dienen met hun initiatief zelfs een hoger doel: wereldvrede.

Club Trouw wordt De School

Dikke vette hieperdepiep! Een jaar nadat Club Trouw haar deuren sloot, komt het team achter Trouw met een nieuw dans-, eet- en drinkpaleis: De School aan de Jan van Bremenstraat in Amsterdam-West.

Veeg je billen af met een polaroid

Omdat een standaard toiletrolhouder ook maar zo ouderwets is, presenteren wij u de POLAROL

Logeren tussen de bevers

Natuurvrienden opgelet! In de Biesbosch drijft een heuse ecolodge en jij kan daar slapen. Verwacht een ruimtelijke en lichte hotelkamer met eigen uitkijktoren voor extra natuurplezier.