De Daktuin

Middenin Utrecht

Groen en beton

Hoera, in mei en juni 2016 kun je weer terecht bij De Daktuin op de Utrechtse Uithof. Vorig jaar was hij er voor het eerst en dat was ’n succes. Daarom is hij dit jaar weer geopend (en dit keer langer).

Op het dak van de parkeergarage van de UBU is het beton omgetoverd tot moestuin en dakterras. Voor biologische biertjes, lekker eten, goeie muziek en ander cultureel vertier. Op en top duurzaam chillen!

De Daktuin
18 mei t/m 26 juni 2016 geopend
Heidelberglaan 3, Utrecht

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Amsterdamse restaurants met de beste wijnkaart

Een goede menukaart betekent niet automatisch een smakelijke wijnselectie. Voor iedereen die het glas stiekem belangrijker vindt dan het bord tipt Harold restaurants met de beste wijnkaarten...

De Leukste dag van Jooske

Een van de leuke vragen die we aan Leuke Mensen stellen: wat zou jij doen als je voor één dag al de tijd en het geld van de wereld zou hebben? Jooske weet daar wel raad mee.  

Ontdek kunst via deze blogs

Wanneer je weer eens online rondstruint, vergeet dan vooral niet de kunstblogs die Oscar tipt.

Club Trouw wordt De School

Dikke vette hieperdepiep! Een jaar nadat Club Trouw haar deuren sloot, komt het team achter Trouw met een nieuw dans-, eet- en drinkpaleis: De School aan de Jan van Bremenstraat in Amsterdam-West.