Slapen in de cel

Gevangenisliefde

Achter de tralies

Slapen in deze voormalige gevangenis is zeker geen straf. Waar vroeger bolletjesslikkers en ander gespuis achter de tralies van Het Arresthuis in Roermond verdween, kan jij nu vrijwillig de celdeur achter je dichttrekken en genieten van een welverdiend weekendje weg.

De 105 voormalige cellen en kamers zijn omgetoverd tot luxe suites – van Comfort tot de Suite de Directeur. Hoe hoger in rang, hoe mooier en luxer je kamer. Maar ze zijn allemaal voorzien van een heerlijk bed, gratis wifi, eigen douche of bad, koffie- en thee en flatscreen.

Dus als je geliefde ook maar een béétje stout is geweest… trakteer je hem of haar op een nachtje in de cel.

Het Arresthuis
Pollartstraat 7
Roermond

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste dag van Gijs

Iemand als Gijs zit vast niet verlegen om plannen. Daarom zijn we heel benieuwd om van hem te horen wat hij zou doen als hij al het geld en de tijd van de wereld tot zijn beschikking zou hebben. Gijs, vertel op!

De Leukste dates

Vandaag is roze, de kleur van de liefde. Heel het land (wat zeggen we, heel de wereld) viert vandaag weer Valentijnsdag. Je ontkomt er niet aan, of je het nou wil of niet. 

In vijf stappen vrolijk

Wij laten ons vandaag niet kisten! Volg deze vijf stappen en je bent in no time weer happy. 

Bij koek hoort koffie!

Bij De Koekfabriek koop je eerst een koekje, dan krijg je er een gratis koffie bij. Alles draait om koek!