Yoga voor kids

Op avontuur

Met Marije

Yoga niks voor kids? Fout! Yogajuf Marije weet wel hoe ze Amsterdamse druktemakertjes zen krijgt.

Aan de Oude Looierstraat (bij Yoga on the Spot) gaat ze met ze op avontuur met thema’s als jungle, strand en een reis naar Indonesië. Het is een mix van bewegen, yogahoudingen, ademspelletjes, dansen, muziek en ontspannen. Alles om kinderen spelenderwijs bewust te maken van hun lichaam, emoties en gedachten. Goed voor zelfvertrouwen, kracht en concentratie!

Yoga Bij Marije
Oude Looierstraat 18hs
Amsterdam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De leukste dag van Thomas

Je hebt een dag lang alle tijd en geld van de wereld. Wat ga jij doen? We vroegen het Thomas. En hij weet er wel raad mee! “Wakkerworden in een hutje op palen in de Maldiven, rustig naar het terras lopen en de lichtblauwe zee induiken tussen de vissen. Dan op naar Londen voor een ontbijt met een klassieke Bloody Mary. 

Hapjes voor jong en oud

Leuk Mens Natascha heeft 2 kinderen en werkt daarnaast hard aan haar website Flavourites.com. Vertel eens Natascha, wat staat er thuis bij jou op het menu?

The Edible Trails

Weet wat je eet is een motto dat we gewoon in 2013 achterlaten. Nu kunnen we toch wel vertrouwen op een fijn en bewust menu. Bij the Edible Trails Supper Club in ieder geval wel, want buiten dat ze heerlijke gerechten met eerlijke ingrediënten bouwen, weet je pas wat je eet als je aan tafel aanschuift.

Magneet Festival

Als íemand het nachtleven in Nederland op haar duimpje kent, dan is het DJ Isis wel. Dus als je dan benieuwd bent naar een tof, spannend nieuw initiatief, dan kun je dat het beste aan deze voormalige nachtburgemeester vragen. Toch, Isis?