Het Plantenasiel

Adopteer een groen kneusje

Ik hou van mensen en planten

Rachelle Klaassen vindt het verschrikkelijk om slecht verzorgde planten te zien. Dus wat doe je dan? Een plantenasiel beginnen natuurlijk. Als Rachelle op straat een verlaten stuk flora met hangende, bruine blaadjes tegenkomt, neemt ze het mee naar huis en geeft ze de groene rakker meer liefde en Pokon dan hij ooit in zijn ongetwijfeld armzalige leventje gehad heeft. Denk nu niet dat Rachelle niks van mensen moet hebben "planten en mensen zijn niet echt te vergelijken, planten en mensen samen, daar hou ik eigenlijk het meeste van."

Geïnteresseerd in een verlaten vetplantje  of ander schattigs uit het Plantenasiel? Dat vindt Rachelle geweldig. Zolang je maar belooft de plant goed te verzorgen. Er is in ieder geval keus genoeg: “overal staan planten, in de badkamer, de wc, de keuken, de gang, de woonkamer, de slaapkamer, op het balkon, haha!”

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Documentaire: Indiegame The Movie

Een computerspel maken is ontzettend ingewikkeld. Als je het goed wilt doen tenminste. Jan zag een docu waarin je ontdekt hoe gek je van games moet zijn om er een te ontwikkelen... 

Vreemd paar sokken

Bij Odd Pears koop je geen paar sokken, maar een pear sokken: 3 stuks. Als je daar een paar sokken bestelt krijg je twee sokken die matchen en eentje die anders is. Ze hebben sokken voor jong en oud, groot of klein, stippen of strepen, groen of roze, pastels of blokjes, maar allemaal met een eigenaardig paar. 

Verstuur je eigen STANG

Af en toe moet je mensen gewoon een saai berichtje sturen. Je moet iemand ergens aan helpen herinneren, hebt een vraag of ander dagelijks dingetje.

Planten als babe-magneet

Er schijnt onlangs een onderzoek geweest te zijn waar uit gebleken is dat vrouwen mannen met kamerplanten heel sexy vinden. We snappen best waarom: zo’n grote vent die een echte plant in leven weet te houden… Dat belooft natuurlijk wat!