De sportieve vader

Sporten, sport kijken of sport lezen

Bewegen is zijn motto

Is jouw vader constant de hort op, op de hoogte van het laatste nieuwste op sportgebied en dol op zichzelf in het zweet werken? Dan kunnen wij voorzichtig stellen dat jouw vader een sportieve vader is. En sportieve vaders neem je natuurlijk mee het avontuurlijke pad op.

Actieve cadeautjes
Een sportieve vader verwen je met de actiefste cadeaus. Nu kun je hem natuurlijk verrassen met een tof hardloophorloge met hartslagmeter van Garmin, een set goede hardloopschoenen van Nike of een mooie fiets. Maar wij vinden dat een sportieve vader het ook best verdiend even achterover te leunen. Één maar, daar hoort wel een tof tijdschrift bij. Is jouw vader gek van alles wat met racefietsen te maken heeft? Dan is hij vast fan van het tijdschrift Soigneur. Of is je vader meer fan van actief mooie reisavonturen beleven? Dan is het Salt Magazine een goede optie. Toch liever voor de actieve gadgets? Geef hem dan een giftcard voor de Curated cadeau’s van Sam Dirksz. Altijd goed en ook voor jou nog een leuke verrassing!

Stuur ‘m op pad!
Een sportieve vader maak je natuurlijk het meest blij met een mooi actief avontuur. Goed, een vuurwapen trekken, een spannende achtervolging en geschept worden door een auto klinken niet als de beste vrijetijdsbesteding, maar als je vader zich graag voordoet als Arnold Schwarzenegger en wiens droomscenario Liam Neeson in zich heeft kunnen zich de pet op bij een workshop Stuntman voor een dag. Wat je er leert? Dat lees je hier.

Slicke auto’s vinden wij bij Leukedingendoen ook passen bij de sportieve vader. Je vader verrassen met een sportauto ligt waarschijnlijk iets boven budget en een speelgoedautootje dekt net de lading van liefde niet. Beter stuur je je vader dan ook een uur de weg op met een slicke auto als een Ferrari of Lamborghini. Houd je vader meer van stoere autoritjes? Stuur hem dan eens off road in een Hummer. Ook zoef je snel over het strand met een blokart.

Liever samen op pad? Dat kan natuurlijk ook. Hier lees je waar je het leukst samen kan wandelen en ook de leukste fietsroutes tipten we je hier. Een actieve dag wordt het sowieso!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Voor iemand die alles al heeft

Verjaardag na verjaardag, jaar in jaar uit dezelfde vraag: Wat moet ik toch kopen, deze persoon heeft alles al! Wij hebben goed nieuws, dit dilemma kan je nu gewoon een jaartje opschuiven. Nu geef je gewoon even helemaal niets.

Reddingmuseum

Superman en James Bond staan natuurlijk óók altijd klaar voor de menschheid, maar laten we vooral niet de reddingsbrigade vergeten als het gaat om superhelden. 

Bier, bier, en nog eens...

Als je van bier houdt zit je in de Jopenkerk (de voormalige Jacobskerk) in Haarlem helemaal goed.

Bezoek Anne Frank met een Occulus Rift

Bezoekers van het Anne Frank Huis die in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn, kunnen nu Anne Franks onderduikplek virtueel bezoeken. Dankzij een speciale 360 graden virtual reality rondleiding kunnen ze ervaren hoe het Achterhuis eruit ziet zonder de smalle trap op te hoeven.