De sportieve vader

Sporten, sport kijken of sport lezen

Bewegen is zijn motto

Is jouw vader constant de hort op, op de hoogte van het laatste nieuwste op sportgebied en dol op zichzelf in het zweet werken? Dan kunnen wij voorzichtig stellen dat jouw vader een sportieve vader is. En sportieve vaders neem je natuurlijk mee het avontuurlijke pad op.

Actieve cadeautjes
Een sportieve vader verwen je met de actiefste cadeaus. Nu kun je hem natuurlijk verrassen met een tof hardloophorloge met hartslagmeter van Garmin, een set goede hardloopschoenen van Nike of een mooie fiets. Maar wij vinden dat een sportieve vader het ook best verdiend even achterover te leunen. Één maar, daar hoort wel een tof tijdschrift bij. Is jouw vader gek van alles wat met racefietsen te maken heeft? Dan is hij vast fan van het tijdschrift Soigneur. Of is je vader meer fan van actief mooie reisavonturen beleven? Dan is het Salt Magazine een goede optie. Toch liever voor de actieve gadgets? Geef hem dan een giftcard voor de Curated cadeau’s van Sam Dirksz. Altijd goed en ook voor jou nog een leuke verrassing!

Stuur ‘m op pad!
Een sportieve vader maak je natuurlijk het meest blij met een mooi actief avontuur. Goed, een vuurwapen trekken, een spannende achtervolging en geschept worden door een auto klinken niet als de beste vrijetijdsbesteding, maar als je vader zich graag voordoet als Arnold Schwarzenegger en wiens droomscenario Liam Neeson in zich heeft kunnen zich de pet op bij een workshop Stuntman voor een dag. Wat je er leert? Dat lees je hier.

Slicke auto’s vinden wij bij Leukedingendoen ook passen bij de sportieve vader. Je vader verrassen met een sportauto ligt waarschijnlijk iets boven budget en een speelgoedautootje dekt net de lading van liefde niet. Beter stuur je je vader dan ook een uur de weg op met een slicke auto als een Ferrari of Lamborghini. Houd je vader meer van stoere autoritjes? Stuur hem dan eens off road in een Hummer. Ook zoef je snel over het strand met een blokart.

Liever samen op pad? Dat kan natuurlijk ook. Hier lees je waar je het leukst samen kan wandelen en ook de leukste fietsroutes tipten we je hier. Een actieve dag wordt het sowieso!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hoe voel je je vandaag?

Soms heb je van die dagen dat je fluitend over straat loopt en soms heb je van die dagen dat je grommend over straat loopt. Met de app Mr Mood kun je dagelijks aangeven hoe je je voelt.

Hardlopen in de natuur

Sportkleding en hardloopschoenen aan, kies een nieuwe route uit en ga een stuk hardlopen. Gezond en met je neus tussen de bomen: heerlijk!

Romantiek voor 0 euro: skinny dippen.

Met geld koop je veel. Maar voor echte romantiek glimt geen enkele creditcard hard genoeg. Je moet vooral lef hebben en creatief zijn, aldus Serena.   

Mooiste plekken voor de fietsende amateurfotograaf

Dankzij Instagram maakt iedereen tegenwoordig museumwaardige foto's. Een fotogenieke omgeving maakt het wel extra makkelijk. Vincent tipt een aantal prachtige gebieden.