Zo vader, zo zoon (of dochter)

Net zo stoer als papa

Het leukste cadeau voor vaderdag

Wilde jij vroeger niet ook zo stoer zijn als je vader? Stiekem in zijn stoere stappers door het huis stampen en het liefst in zijn overhemd in slaap vallen. En of je nu 10 of juist al in de 30 bent, opkijken naar je vader doe je stiekem nog steeds. Extra reden dus om je vader op Vaderdag uitermate goed in het zonnetje te zetten. Maar wat geef je die man nou eigenlijk?

Een moeilijke vraag dachten wij, tot we bij Leukedingendoen de foto’s van Alies in Wonderland onder ogen kregen. Zij organiseert namelijk de Leukste thema shoots die zich perfect lenen tot het ultieme vaderdagcadeau! Bij Alies in Wonderland kun je je kind (of jezelf) door een professionele fotograaf in vaders kleren laten fotograferen in de Like my daddy-shoot. Of deel het frame door midden met een Zo vader, zo zoon foto, waarbij je vaders gezicht de ene helft van het lijstje inneemt en jouw hoofd het andere. Zo ben je weer een stapje dichterbij om net zo stoer te worden als papa.

De liefste foto’s voor de leukste vaders ter wereld kun je hier laten maken. (ook geschikt voor opa & oma!)

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De foutste kersttruien

Hoera, kerst! Tijd om die lilleke kersttrui weer uit de mottenballen te toveren.

Nutella Bar

Alsof er niet genoeg redenen zijn om naar New York te gaan… Deze kun je ook nog aan je to-do list toevoegen: een bezoekje aan de Nutella Bar.

Art & Lemonade

Shoppen mét de kids? Klinkt als ‘Zijn we al klaar?’ en ‘Mogen we al naar huis?’. Niet bij Art & Lemonade aan de Hooikade in de Haagse binnenstad.

Maak je eigen lichtjesfestival

Met kerst is het altijd vroeg donker. En dat is mooi, want zodra het begint te schemeren kunnen de gezellige kerstlampjes en kaarsjes aan.