Tati Nijmegen

Koken met liefde

Retro en biologisch

Bij Tati in Nijmegen vinden ze koken nu eenmaal leuk om te doen. Niet voor niets proef je in elk hapje standaard de ingrediënten liefde en aandacht. Of je nou de zelfgemaakte jam eet bij je ontbijt of de bietenburger als diner.

Wat ze nog meer leuk vinden? Retro design, biologisch eten, kunst en verse bloemen op tafel. De vintage tafel is voor je gedekt voor ontbijt, lunch of diner. En heb je iets leuks gezien? Bij Tati staat van alles te koop, dus misschien kan je het voor een mooi prijsje mee naar huis nemen!

Tati
Koolemans Beijnenstraat 80
6521 EW Nijmegen

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste plekken voor een creatieveling

Inspiratie en mooie dingen maken op een lege maag, dat kan natuurlijk niet. Inspiratie voor Leuk Mens Julien komt dan ook gewoon geserveerd op een bord. Alhoewel…

Liefde is

Valentijnsdag is de dag van de liefde en om de dag nog even extra zoetsappig te maken hebben we de heerlijkste manieren om de liefde te verklaren op een rijtje gezet. Kwijlend van geluk samen verder.

Moniques allerfavorietste ingrediënt

Wanneer jij denkt aan een culinaire powervrouw als Monique denk je waarschijnlijk niet aan Mayonaise. Toch is dat haar meest favoriete ingrediënt ooit. En natuurlijk een how-to filmpje erbij. Gewoon, omdat het kan.

Het perfecte toetje

Hoe doen ze dat toch, die Parijse dames? Ze hebben de lekkerste toetjes ter wereld en toch dijen ze niet vervaarlijk uit. Misschien kunnen we daar nog eens een leuke tip over schrijven? Tot die tijd legt Monique uit dat zo’n lekker Parijs’ toetje helemaal niet moeilijk te maken is. De kok met drie linkerhanden voorziet Monique van een nóg eenvoudiger receptje.