Tati Nijmegen

Koken met liefde

Retro en biologisch

Bij Tati in Nijmegen vinden ze koken nu eenmaal leuk om te doen. Niet voor niets proef je in elk hapje standaard de ingrediënten liefde en aandacht. Of je nou de zelfgemaakte jam eet bij je ontbijt of de bietenburger als diner.

Wat ze nog meer leuk vinden? Retro design, biologisch eten, kunst en verse bloemen op tafel. De vintage tafel is voor je gedekt voor ontbijt, lunch of diner. En heb je iets leuks gezien? Bij Tati staat van alles te koop, dus misschien kan je het voor een mooi prijsje mee naar huis nemen!

Tati
Koolemans Beijnenstraat 80
6521 EW Nijmegen

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hemelse modder

Al dik dertig jaar eet je bij Hemelse Modder in Amsterdam goudeerlijke gerechten. 

Het ultieme wijnglas

Een smakelijke bel Bordeaux of Beaujolais giet je natuurlijk niet hap slik in een Duralexje naar binnen. Dat vraagt om meer. Meer glans als het even kan. Harold blijkt een heuse kristalkenner en vertelt wat je moet hebben...

Doe het zonder vlees en zuivel

Vegetarisch koken, daar kunnen een hoop mensen zich nog wel een voorstelling bij maken. Veganistisch eten daarentegen, dat komen we niet zo veel tegen. Toch blijken er hartstikke veel fascinerende blogs en websites om van te watertanden beschikbaar; allemaal over koken zonder dierlijke producten. Laura verklapt haar absolute favorieten.

Food we looooove

Bloemen, kleurplaten, geluk: je kan het zo gek nietbedenken of je kan er tegenwoordig wel een abonnement op nemen zodat je om de zoveel tijd iets fijns in je brievenbus krijgt.