Een loods vol vintage

Industrieel en alles

Gouwe ouwe

Vintage is dubbel leuk. Het is namelijk niet alleen mooi, maar ook heel duurzaam. Want wat je hergebruikt, hoef je niet nieuw te kopen. Je kunt dus nooit genoeg vintage spullen in huis hebben staan. En bij De Vintageloods hebben ze véél fijne oude dingen.

Liefhebsters Esther en Katja hebben van vintage een lifestyle gemaakt. Zij speuren met hun kennersoog naar de krenten in de pap. Gouwe ouwe vondsten zetten ze online in hun webshop. Shoppen doe je dus vooral via het wereldwijde web, maar iedere zaterdag mag je ook komen kijken in de loods in Schiedam. Pas op, je kan er hebberig van worden!

De Vintageloods
Makkersstraat 3
3111AL Schiedam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zo knap je een meubel op

Stel, je wilt de eikenhouten stoel van je oma een kleurtje geven. Hoe doe je dat op zo’n manier dat het er niet uitziet alsof een baby met een kwast in de weer is geweest? Louise helpt.

Ultieme outfit

Leuk Mens Annewil is altijd druk in de weer met mode. Of dat nu tijdens een fotoshoot is, op haar eigen blog of tijdens het shoppen.

Kunst is Leuk!

Het Van Abbemuseum in Eindhoven is niet zomaar een kunstmuseum. Nee, zij maken kunst leuk voor elke leeftijd.

Kind, speel échte spellen

Help! Moet je jouw kids ook steeds achter de iPad vandaan trekken en weigeren ze een ‘ouderwetsch’ spel te spelen?