De paden op, de lanen in

Banjeren door Twente

Met knapzaklunch

De natuur van het Twentse platt’nland is werkelijk waar schitterend. En je beleeft het optimaal op Erfgoed Bossem. Deze boerderij is al generaties in de familie en heeft plaats voor iedereen die op zoek is naar het betere landleven.

Van knusse boerderijkamers tot luxe koestersuites, lodgetenten en sterrenkubussen; hoor, proef, zie, ruik en voel hoe lekker het is om buiten te zijn. Combineer je bezoek met een fikse fiets- of wandeltocht door het Twentse landschap, bijvoorbeeld met het arrangement ‘Paden op, Lanen in’. Dan krijg je een kekke knapzaklunch mee voor onderweg.

Hup, naar buiten!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tina, a.k.a. Swissmiss

Altijd leuk om te weten waar andere mensen hun inspiratie vandaan halen. Milan surft daarvoor naar de andere kant van de oceaan.

Tijd om naar buiten te gaan

Wat worden we blij van de eerste zonnestalen! We laten de winter achter ons en zijn helemaal klaar voor de lente. Dat betekent: lekker naar buiten, in de tuin, op het balkon, een wandeling maken of het bos in. En laten wij nou de Leukste groene zaken voor je op een rijtje hebben gezet!

Geen zin in Monopoly?

Speel je een potje Monopoly, dan kunnen er twee dingen gebeuren.

Weekendje Parijs

‘Paris is always a good idea’ wist Audrey Hepburn al. En oui, ze heeft gelijk!