De paden op, de lanen in

Banjeren door Twente

Met knapzaklunch

De natuur van het Twentse platt’nland is werkelijk waar schitterend. En je beleeft het optimaal op Erfgoed Bossem. Deze boerderij is al generaties in de familie en heeft plaats voor iedereen die op zoek is naar het betere landleven.

Van knusse boerderijkamers tot luxe koestersuites, lodgetenten en sterrenkubussen; hoor, proef, zie, ruik en voel hoe lekker het is om buiten te zijn. Combineer je bezoek met een fikse fiets- of wandeltocht door het Twentse landschap, bijvoorbeeld met het arrangement ‘Paden op, Lanen in’. Dan krijg je een kekke knapzaklunch mee voor onderweg.

Hup, naar buiten!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Educatieve apps voor kinderen

Maak van je kind geen gedachteloos swipende zombie en bied ze deze educatief verantwoorde apps aan... 

Blotenvoetenpaden

Blootsvoets, barrevoets, ongeschoeid. Allemaal woorden die hetzelfde zeggen; zonder schoenen wandelen. Verschillende ondergronden in de natuur zorgen voor een unieke belevenis.

Rijksstudio

Het Rijksmuseum stoffig en saai? Nee joh. Tegenwoordig kun je het museum namelijk volledig naar je eigen hand zetten, vanuit je luie stoel nota bene. 

Waterratten opgelet!

Bij Down Under in Nieuwegein kun je als geen ander watersporten: van wakeboarden en indoor surfen tot aan heftige obstacle runs.