Buitenbios op zonne-energie

Solar Cinema

Duurzaam filmpje kijken

Solar Cinema is de eerste mobiele bioscoop op zonne-energie en brengt ongeziene films naar ongewone plekken. Zo verandert dit mobiele witte doek zomaar een willekeurig plein, park, strand of natuurgebied in een openluchtbios. Allemaal om de boodschap van duurzaamheid te verspreiden. Want Solar Cinema is niet alleen 100% duurzaam, er worden ook duurzame films vertoond. En dat niet alleen in Nederland, maar óók in Chili, Uruguay en Brazilië. Goed bezig!

Op de website van Solar Cinema staat de agenda, wie weet is er binnenkort wel een vertoning bij jou in de buurt!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ultieme ontspandag

Als haar winkeltje Hear Hear dicht is en Rena heeft even een dagje he-le-maal niets, dan weet ze het goed gemaakt. Luieren met die handel!

Eten tussen de kippen

Op buitengoed De Uylenburg waan je je ’s zomers praktisch op het Franse platteland. Helemaal als je aanschuift aan de gezellige bistrotafeltjes van Café du Midi in Delfgauw (in de buurt van Delft).

Little Green Dress

Kleren maken de man. Maar dan moet je ze wel dragen. Heb je ook veel kleren die je niet meer aantrekt? Ga dan eens naar een kledingruilfeest van Little Green Dress.

Op Havensafari

Dat Rotterdam een echte havenstad is, dat weet iedereen. Maar Amsterdam?! Nou, mooi wel dus.