Buitenbios op zonne-energie

Solar Cinema

Duurzaam filmpje kijken

Solar Cinema is de eerste mobiele bioscoop op zonne-energie en brengt ongeziene films naar ongewone plekken. Zo verandert dit mobiele witte doek zomaar een willekeurig plein, park, strand of natuurgebied in een openluchtbios. Allemaal om de boodschap van duurzaamheid te verspreiden. Want Solar Cinema is niet alleen 100% duurzaam, er worden ook duurzame films vertoond. En dat niet alleen in Nederland, maar óók in Chili, Uruguay en Brazilië. Goed bezig!

Op de website van Solar Cinema staat de agenda, wie weet is er binnenkort wel een vertoning bij jou in de buurt!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste boeken

Yzabel schrijft liedjes en is nu ook bezig met het schrijven van een boek die binnenkort uitkomt. Maar van wat voor soort verhalen houdt Yzabel? We vroegen naar haar lievelingsboeken.

Klimpark Funforest

De beste plekken voor een creatieveling

Inspiratie en mooie dingen maken op een lege maag, dat kan natuurlijk niet. Inspiratie voor Leuk Mens Julien komt dan ook gewoon geserveerd op een bord. Alhoewel…

Airbnb voor campers

Hartstikke leuk als je een camper, caravan of vouwwagen bezit, maar daar ben je natuurlijk niet 52 weken per jaar mee op pad. ‘Daar moeten we iets mee doen !’ dachten de oprichters van Camptoo en van Goboony.