Antisleur-hut

Romantiek op twee wielen

Hippe caravans

Romantisch weg met z’n twee? Zet een gepimpte caravan van Huisje op Wielen aan je trekhaak en tuf samen naar de horizon.

In totaal staan er drie hippe caravans klaar om meegenomen te worden. Blauw, groen of roze; het is maar net wat je lievelingskleur is. Elke caravan is sowieso compleet ingericht met de noodzakelijke spullen en met spulletjes die gewoon Leuk zijn om bij je te hebben. Denk aan handdoeken, Nespresso-apparaat en wc-papier, maar ook aan spelletjes en doktersromannetjes.

Jullie stelen gegarandeerd de show op de camping!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eten in een sterrenrestaurant

Met behulp van deze site kan iedereen een keer eten in een sterrenrestaurant. Welke site? Kllllik.

Altijd 10 dingen tegelijk doen

Die Julien Rademaker, een creatieve alleskunner in hart en nieren. Maar hoe doet-ie dat toch? Lieve Julien, deel ons alsjeblieft je geheim, wij willen dat ook!

Stuntman voor een dag

Niemand wil door een auto geschept worden, en als dat niet is omdat je geen zin hebt om je botten te breken, dan is het wel omdat je er waarschijnlijk nogal knullig uitziet terwijl je de klap van de wagen incasseert. Voor dat laatste is er gelukkig een oplossing, dankzij de workshop ‘Stuntman voor 1 dag’. 

Meer vleugjes romantiek

Met de liefde van je leven aan je zij is natuurlijk alles altijd heel romantisch. Maar om nu elke dag uit te pakken met een enorme date, rozenblaadjes, dineren bij kaarslicht? Dat gaat ook je lege portemonnee te ver. Met deze kleine dingen voeg je zonder moeite een scheutje romantiek toe aan je dag.