Antisleur-hut

Romantiek op twee wielen

Hippe caravans

Romantisch weg met z’n twee? Zet een gepimpte caravan van Huisje op Wielen aan je trekhaak en tuf samen naar de horizon.

In totaal staan er drie hippe caravans klaar om meegenomen te worden. Blauw, groen of roze; het is maar net wat je lievelingskleur is. Elke caravan is sowieso compleet ingericht met de noodzakelijke spullen en met spulletjes die gewoon Leuk zijn om bij je te hebben. Denk aan handdoeken, Nespresso-apparaat en wc-papier, maar ook aan spelletjes en doktersromannetjes.

Jullie stelen gegarandeerd de show op de camping!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Smullen bij traiteur Foodies

Piet tipt picknicken 2.0.: geen maaltijdsalade van de Appie dit jaar

Trouwen op een schip

Hoe gaaf is het om dobberend je Ja-woord te geven? Dat kan op de Willem Barentsz, een prachtig schip met spierwitte romp en sfeervolle teakhouten interieur. Het is de perfecte locatie voor een bruiloft groot of klein, van huwelijksceremonie, diner tot trouwfeest, alles kan aan boord. 

Logeren in een vliegtuigsuite

Slapen in een vliegtuig klinkt niet echt comfortabel. Uren met opgetrokken benen en je hoofd tegen het raampje? Nee, bedankt.

4 festivals voor als je niet stil kunt zitten

Zin in een bijzonder festival? Dit zijn vier evenementen voor mensen met een actieve, avontuurlijke en duurzame levensstijl.