Antisleur-hut

Romantiek op twee wielen

Hippe caravans

Romantisch weg met z’n twee? Zet een gepimpte caravan van Huisje op Wielen aan je trekhaak en tuf samen naar de horizon.

In totaal staan er drie hippe caravans klaar om meegenomen te worden. Blauw, groen of roze; het is maar net wat je lievelingskleur is. Elke caravan is sowieso compleet ingericht met de noodzakelijke spullen en met spulletjes die gewoon Leuk zijn om bij je te hebben. Denk aan handdoeken, Nespresso-apparaat en wc-papier, maar ook aan spelletjes en doktersromannetjes.

Jullie stelen gegarandeerd de show op de camping!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Romantische beautyproducten

Met deze beautyproducten zie je er altijd aantrekkelijk uit. Of je nu een romantisch uitje hebt of niet... 

Online schrijfcursus

Tik jij al een aardig stukje weg maar wil je je schrijfskills verbeteren? Doe dan online een leuke schrijfcursus bij EDITIO! Je leert de fijne kneepjes van het schrijversvak van echte pro’s; wie wil dat nou niet?

Onmisbare interviewitems

Naast een goede interviewplek en een leuk persoon om te interviewen zijn er vast en zeker ook een aantal onmisbare zaken die je bij de hand moet hebben. Oftewel: hoe overleeft Leuk mens Linda Roos haar interviews?

Slapen op een onbewoond eiland

Droom jij al sinds Kinderen voor Kinderen van een nachtje op een onbewoond eiland? Je droom laten uitkomen is makkelijker dan je denkt, want hier in Nederland hebben we zo’n eiland!