Vrolijke bloemetjes

in allerlei kleurtjes en gedaantes

rozen, cactussen en orchideeën

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw en óóh bloemetje wat hou ik toch van jou! Bloemen maken ons vrolijk, laten ons lachen en geven ons kleur. En zo’n bloemenmoment gun je toch iedereen? Wij hebben daarom de leukste bloementips voor je op een rijtje gezet.

Voordat we je helemaal onderdompelen in de wereld van bloemen geven we je hier de fijnste bloemeninspiratie op Pinterest. Van lieve, romantische plaatjes tot bloemenhaarbanden of bloemenrokjes. Heerlijk bloemen kijken achter de computer…

Eenmaal achter die computer vandaan heb je natuurlijk onwijs zin om je huis op te vrolijken! Dat kan heel erg leuk met een DIY boeket: helemaal zelf geplukt stel jij jouw eigen bosje bloemen samen. Das nog eens leuker dan een paar tulpjes! Doe ze in de allermooiste vaas, of doe eens gek en hang een plant ondersteboven. Hoe? Nou, door een onwijs toffe bloempot aan het plafond te hangen. Kijk hier maar eens.

Het állerleukste is uiteindelijk toch wel om jezelf tussen de bloemen en planten te begeven. Dat doe je in deze Rozentuin, in de CactusOase, in de Orchideeën Hoeve of in Nationaal Park De Kennemerland. Leuk die bloemetjes in de natuur!

Veel bloemetjes plezier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het leven van Sunny

Waar haalt Sunny Bergman haar inspiratie vandaan en wat wil deze getalenteerde documentairemaakster en schrijfster bereiken? Daar hebben wij het antwoord op!

Wow: 16 miljoen kleuren in 1 pen

Jouw lievelingskleur is voortaan niet meer beperkt tot groen, paars of geel. Neen, met de Scribble kan je namelijk ook gaan voor de kleur van je favoriete mok, de blaadjes van de eik in je tuin of voor de pioenrozen in de vensterbank.

Designmeubels voor weinig

Een goed meubelontwerp is tijdloos. Dat lijkt inmiddels elke kringloopwinkel te hebben ontdekt, gezien de prijzen die gevraagd worden voor mooie gebruikte meubels. Gelukkig weet Louise dat de beste plek om te slagen dichterbij is dan je denkt.   

Papaklas

Weet je wat je moet doen als de vliezen breken? Wat een hydrofiele doek is?

Zo niet…. Geen probleem, want vanaf nu kun je bij de Papaklas een cursus volgen. Tijdens deze cursus leer je van twee ervaren vaders wat je als aanstaande vader in 2016 zou moeten weten.