Vrolijke bloemetjes

in allerlei kleurtjes en gedaantes

rozen, cactussen en orchideeën

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw en óóh bloemetje wat hou ik toch van jou! Bloemen maken ons vrolijk, laten ons lachen en geven ons kleur. En zo’n bloemenmoment gun je toch iedereen? Wij hebben daarom de leukste bloementips voor je op een rijtje gezet.

Voordat we je helemaal onderdompelen in de wereld van bloemen geven we je hier de fijnste bloemeninspiratie op Pinterest. Van lieve, romantische plaatjes tot bloemenhaarbanden of bloemenrokjes. Heerlijk bloemen kijken achter de computer…

Eenmaal achter die computer vandaan heb je natuurlijk onwijs zin om je huis op te vrolijken! Dat kan heel erg leuk met een DIY boeket: helemaal zelf geplukt stel jij jouw eigen bosje bloemen samen. Das nog eens leuker dan een paar tulpjes! Doe ze in de allermooiste vaas, of doe eens gek en hang een plant ondersteboven. Hoe? Nou, door een onwijs toffe bloempot aan het plafond te hangen. Kijk hier maar eens.

Het állerleukste is uiteindelijk toch wel om jezelf tussen de bloemen en planten te begeven. Dat doe je in deze Rozentuin, in de CactusOase, in de Orchideeën Hoeve of in Nationaal Park De Kennemerland. Leuk die bloemetjes in de natuur!

Veel bloemetjes plezier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

DIY inspiratie

Voor DIY heb je een paar handige handjes nodig en… een dotje inspiratie. Voor dat laatste zorgt Henriette van Met de hand.

De hoogste waterval van Nederland

Bij Loenen vind je de grootste waterval van Nederland: de Vrijenbergerspreng. Leuk om even langs te gaan!

Pure verwennerij in het Conservatorium Hotel

Het Parool testte vijf spa’s van Amsterdamse luxehotels en eentje stak er met kop en schouders bovenuit: de Akasha Spa in de kelder van het Conservatorium Hotel.

Stukje lezen uit Sletvrees

Mannen zijn macho's als ze iedere avond met een nieuwe vrouw naar huis gaan, maar als vrouwen hetzelfde doen zijn ze ineens een slet. Dat is toch vreemd? Deze vraag inspireerde Leuk Mens Sunny om het boek Sletvrees te schrijven. Hierin onderzoekt zij hoe dat komt. En jij mag vast een stukje lezen.