Haring workshop

Leen Verbaan vertelt je hoe

Hollandse Nieuwe zoals het hoort

Met of zonder uitjes en zuur? Op een broodje of zo van het staartje? De Hollandse Nieuwe kun je op verschillende manieren eten en is volgens velen de lekkerste haring. Niet voor niets wordt er elk jaar opnieuw flink betaald voor het eerste tonnetje vette vis.

Nu wordt alles lekkerder en leuker als je er meer over weet. Dus volg vooral de workshop Hollandse Nieuwe van Leen Verbaan. Je leert de kwaliteit beoordelen, hoe je ze zelf perfect schoonmaakt, en je ontdekt het verschil te proeven tussen soorten haring. Hogere haringkunst dus.

Uiteraard neem je je zelf gefileerde visjes mee naar huis. Een workshop kost € 30,- á € 40,- p.p. De locatie bepaal je zelf.

Contactgegevens

Leen Verbaan - Workshop Hollandse Nieuwe
T: (077) 3821210
leenverbaan@yahoo.com

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Japanese Farmfood

Marjans visie? Om trends te voorspellen moet je eerst het verleden kennen. En zo kwam zij bij bijzonder Japans boerderij-eten terecht.

Altijd tijd voor taart

Ja klopt, teveel taart is niet gezond. Maar wel lekker. Stiekem zijn er dagelijks gelegenheden waarbij taart versnaperd kan worden, vindt Saakje.

Workshop Pimp Mien Klomp

De klomp is misschien wel het lompste stuk schoeisel dat we kennen. Des te leuker om deze robuuste stappers eens goed onder handen te nemen!

Uit eten voor minder dan een tientje

Uit eten voor weinig. Het is een uitdaging, maar zeker niet onmogelijk. Speciaal voor de Amsterdammers onder ons de favoriete cheap ass restaurants van foodblogger Leonie.