Haring workshop

Leen Verbaan vertelt je hoe

Hollandse Nieuwe zoals het hoort

Met of zonder uitjes en zuur? Op een broodje of zo van het staartje? De Hollandse Nieuwe kun je op verschillende manieren eten en is volgens velen de lekkerste haring. Niet voor niets wordt er elk jaar opnieuw flink betaald voor het eerste tonnetje vette vis.

Nu wordt alles lekkerder en leuker als je er meer over weet. Dus volg vooral de workshop Hollandse Nieuwe van Leen Verbaan. Je leert de kwaliteit beoordelen, hoe je ze zelf perfect schoonmaakt, en je ontdekt het verschil te proeven tussen soorten haring. Hogere haringkunst dus.

Uiteraard neem je je zelf gefileerde visjes mee naar huis. Een workshop kost € 30,- á € 40,- p.p. De locatie bepaal je zelf.

Contactgegevens

Leen Verbaan - Workshop Hollandse Nieuwe
T: (077) 3821210
leenverbaan@yahoo.com

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Speel met je eten!

Een paar aardappelen, hoopje groente en een stuk vlees op je bord is niet bepaald sexy. 

Aziatisch eten uit alle windstreken

Heerlijke Aziatische gerechtjes om te delen in een interieur om op te eten: een bezoek aan LE:EN vergeet je niet snel.

De kracht van stoom

Hoe werkt een stoommachine? En waar werden ze vroeger voor gebruikt? Je kunt met het hele gezin het antwoord vinden bij het Stoommachine Museum in Medemblik.

Maandagblues, wat is dat?

Wil je de week fris beginnen op je muffige kantoor, regel dan eens een maandagochtendshow. Deze inspirerende en vooral motiverende workshop wordt alleen uitgevoerd –de naam zegt het al- op de maandagochtend,