Haring workshop

Leen Verbaan vertelt je hoe

Hollandse Nieuwe zoals het hoort

Met of zonder uitjes en zuur? Op een broodje of zo van het staartje? De Hollandse Nieuwe kun je op verschillende manieren eten en is volgens velen de lekkerste haring. Niet voor niets wordt er elk jaar opnieuw flink betaald voor het eerste tonnetje vette vis.

Nu wordt alles lekkerder en leuker als je er meer over weet. Dus volg vooral de workshop Hollandse Nieuwe van Leen Verbaan. Je leert de kwaliteit beoordelen, hoe je ze zelf perfect schoonmaakt, en je ontdekt het verschil te proeven tussen soorten haring. Hogere haringkunst dus.

Uiteraard neem je je zelf gefileerde visjes mee naar huis. Een workshop kost € 30,- á € 40,- p.p. De locatie bepaal je zelf.

Contactgegevens

Leen Verbaan - Workshop Hollandse Nieuwe
T: (077) 3821210
leenverbaan@yahoo.com

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Le Chateaubriand in Parijs

Benieuwd naar het favoriete restaurant van deze fijnproever?

Zo bouw je een feestje

Marcel is altijd al bezig geweest met het organiseren van evenementen. Eerst gewoon voor de lol, later als professional met zijn bedrijf MUST. Wat zijn nou onmisbare ingrediënten voor een goed feestje volgens Marcel?

Zoveel mensen, zoveel monden

Lekker koken is één ding, de tafel dekken een ander. Kee vertel ons alsjeblieft het magische ingrediënt om een gedekte tafel zo gelikt mogelijk te maken?

Speelpark Klein Zwitserland

Het lijkt onbegonnen werk: de aandacht van kinderen wegtrekken van hun flikkerende en bliepende schermpjes. Ja jij Nintendo 3ds, iPad en smartphone.