Vacature

Gezocht: redactiestagiair(e) met liefde voor video en social media

Start: juni 2016

Duur: minimaal 3 maanden

Aantal uur: 32 - 40 uur per week

Stagevergoeding: €350 per maand

Leukedingendoen is op zoek naar een talentvolle allround stagiair(e) met een liefde voor video, redactie en social media en met een ingebouwde radar voor leuke dingen.

Wat kan je van een stage bij ons verwachten? Nou, niet dat je koffie gaat halen (al mag dat natuurlijk best). Wat je wel gaat doen: (te) gekke vrijetijdstips zoeken, video’s maken, winacties regelen, Leuke Mensen interviewen, de Leukste agenda van Nederland samenstellen en social media onderhouden. Als stagiair draai je mee als volwaardig redactielid. Het team is klein, de lijnen zijn kort.

Is organiseren een aangeboren talent? Ken je alle hoeken en gaten van het wereldwijde web? Kent social media geen geheimen voor jou en weet je hoe je een leuke video in elkaar moet draaien? Kortom: zit jij vól Leuke ideeën en heb jij het schrijfstijltje van Leukedingendoen ook helemaal in de vingers?

Verras ons dan met de Leukste sollicitatie, waarin je vertelt wie je bent, wat je doet, wat voor interessante blogs en mensen je volgt (leuke modeontwerpers, DJ’s, musea, columnisten etc.) en wat voor leuks heb je altijd al willen proberen.  

Nog even de werkzaamheden op een rijtje:

Dit ben jij:

Nog even over Leukedingendoen

Al sinds 2001 biedt Leukedingendoen bezoekers onafhankelijke en verrassende vrijetijdtips die je nergens anders tegenkomt. In 2012 is Leukedingendoen compleet vernieuwd. De vorm en inhoud gingen op de schop, zodat Leukedingendoen.nl dé bestemming blijft voor iedereen die op zoek is naar unieke vrijetijdtips.

Wil jij de Leukste stage van Nederland? Mail dan als ’n speer naar Valérie van Laar: valerie@leukedingendoen.nl of bel 020-7710710 voor meer informatie.