Dit is Leukedingendoen

Het hele verhaal

Is er nog iets leuks te doen? Natuurlijk. Altijd. Voor Leukedingendoen is vervelen geen optie. Op Leukedingendoen.nl delen we de allerleukste vrijetijdstips van Leuke Mensen.

Inderdaad met hoofdletters, want deze Leuke Mensen selecteren we niet zomaar. Van meester-koks tot meubelmakers en van muziekfreaks tot fietsfans: stuk voor stuk leukerds die er alles aan doen om hun dromen na te jagen.

Leukedingendoen is gek op deze specialisten. Sterker nog, we vinden ze zo bijzonder dat we maandelijks aan zes verschillende Leuke Mensen vragen hun liefde voor het vak te delen op leukedingendoen.nl.

Natuurlijk kun je ook nog steeds op Leukedingendoen terecht voor de agenda- en redactietips. Bijvoorbeeld het nieuwe item ‘Wind meeritten’ in Groningen, waarbij je al fietsend letterlijk de wind in de rug hebt.

Maar ook de populairste items van de afgelopen 12 jaar kun je terugvinden, zoals handlezen bij Isabel Capelli of slapen op grote hoogte, in de vuurtoren van Harlingen. Of het nu gaat om een kookboekadvies of een ezel-aai-adresje: elke tip is altijd 100% onafhankelijk en eerlijk.

Leukedingendoen. Vervelen is geen optie.